Вперше у Хворостові Володимир-Волинського району відсвяткували День села.

Читайте також: Волинське село відсвяткувало День народження

Ідейним натхненником цієї події та ведучою на святі стала представник Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Орися Нехай. Жителі Хворостова підтримали її ініціативу і спільно організували гарне свято. А Фонд надав благодійну допомогу для музичного оформлення цього дійства.

Учасників свята радували піснями талановиті місцеві аматори Людмила Оцалюк, Анатолій Нінічук, Оксана Лещук-Янчук, Світлана і Дмитро Терьохіни, Людмила Поліщук, Ольга Костюк, тріо Доюків, Христина Хомюк, Сергій Фурманюк, а також квартет "Кумоньки".

Орися Нехай подякувала жителям села за активність. 

"Дуже рада, що мою ініціативу всі підтримали і разом ми зробили таке чудове свято, – зазначила зі сцени пані Орися. – Якби не Ви, мої односельчани, то цього всього не було б. У мене душа радіє, коли бачу скільки зібралося людей на свято. Цей захід переконує: спільними силами ми багато можемо зробити для рідного села. Від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" вітаю усіх з таким гарним і приємним днем. Впевнена, що разом ще реалізуємо проекти, які допоможуть розвивати село і робити життя у ньому приємним, цікавим, активним".

Читайте також: Як у селі на Волині день народження гуляли (фото)

Супроводжувалося свято смачним кулішем з домашньою курочкою, ухою, смаженим шашликом, варениками, пиріжками, бутербродами і ще багатьма іншими смаколиками від хворостівських господинь.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter