3 лютого виповнилось 25 років з дня створення Шацького району. З цієї нагоди відбулись урочисті заходи: концерти різних гуртів, виставки, ярмарки.

Привітати зі святом мешканців Шацького району приїхали керманич Волинської ОДА Володимир Гунчик та заступник голови облради Олександр Пирожик. Відзначимо, що серед гостей був відсутній одіозний нардеп-олігарх Степан Івахів. Він проігнорував урочисту дату на своєму окрузі, не приділивши уваги виборцям. Його представляв помічник екс-регіонал Денис П'ятигорець

Читайте також: Помічник олігарха Івахіва живе у будинку вдови Єремеєва

Додамо, що напередодні святкування голова Шацької РДА Василь Голядинець прогуляв свій робочий день і завітав до Луцька, де в затишному закладі розпивав міцні напої з Денисом П'ятигорцем.

Присутній на урочистостях був і горе-бізнесмен, депутат Луцькради Петро Нестерук, який заробляє мільйони на нелегальному продажі алкоголю. Діяльністю його  картелю навіть зацікавилась прокуратура.

Читайте також: Як працює алкокартель керівника луцької "Солідарності" Петра Нестерука

Денис П'ятигорець презентував і головний подарунок від олігарха – виступ гурту "Лісапетний батальйон".

Варто відзначити, що олігарх Степан Івахів згадує про своїх виборців лише перед виборами. В цілому ж він практично ніколи не з'являється перед людьми на окрузі і не веде там активної роботи, як це належить народному обранцю. За період його депутатства Шацький район, який без перебільшень є перлиною Волині, помітно зубожів. Однак Степана Івахіва економічні проблеми і розвиток округу не надто цікавить. Він готовий витратитись лиш на "подачки" для місцевих жителів, аби просто купити їхні голоси, щоб продовжити свою сумнівну депутатську кар'єру для просування  власних бізнес інтересів.

Читайте також: Дорогий готель і космічний стиль, як волинський депутат Степан Івахів святкував день народження

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter