41-річному жителю Луцька повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

Читайте також: Смертельна аварія у Луцьку: розповіли про стан потерпілих

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив Правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6.

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля Volkswagen Passat B6 доправили у лікарню з травмами.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: У Луцьку розшукують свідків смертельної аварії

Нагадаємо, 27-го вересня о 22 годині в місті Луцьку сталася смертельна аварія. На дорозі зіткнулися автомобіль Infiniti та Volkswagen Passat. Внаслідок зіткнення загинула пасажирка Volkswagen Passat 47-річна СвітланаЛучанку, чиє життя обірвалося внаслідок смертельної аварії, поховали 29 вересня. 

Учасницею автопригоди є речниця управління Ольга Бузулук. Вона була пасажиркою автомобіля Infiniti, а за кермом перебував її чоловік Роман Бузулук.

Попри такі тяжкі наслідки та обтяжуючі обставини, тест у Романа Бузулука на стан алкогольного сп'яніння взяли лише через 6 годин.

Також як відомо, це уже не перша кров на руках чоловіка. Близько 4 років тому Роман Бузулук мало не зарізав людину. Тоді він таксував. Взявши пасажирів, які не мали при собі готівки, Роман зупинився біля банкомату, аби ті зняли гроші, але банкомат не працював. За таке водій таксі спочатку побив свого пасажира, а коли той присів на землю від болю, Бузулук повернувся до авто, взяв ніж та наніс йому три ножові поранення, одне з яких – в область серця. Усі ці події підтверджені записом з камер відеоспостереження, які розглядали у суді. Тоді поранений дивом залишився живим, а Роман Бузулук вийшов на волю. У той час, коли сталася різанина, Ольга Бузулук обіймала посаду речниці патрульної поліції Волині. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook