Колишній очільник правосекторівців у Нововолинську Андрій Фафлей (Сенсей) пригрозив заступнику голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимиру Бондарю та його колегам.

Читайте також: Атовець, якого судили за незаконне зберігання зброї, погрожував підірвати волинських обранців

Про це активіст повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, записавши відповідне відео.

"Бондар, ти ах**вша ск*тіна! Вмєстє з тими п*дар*сами, які біля тебе шоркаються – всякими Кватирками, Колісниками та різними ви***дками. Я вам клянуся, що я вас, *ук, буду вішати на суках. Мразі ви! Буде вам щастя велике і безмежне", – не стримував себе у висловлюваннях Андрій Фафлей.

Читайте також: Атовець, який погрожував підірвати волинських обранців, може бути причетний до викрадення та катування людини

Нагадаємо, що рік тому Андрія Фафлея судили за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою. У чоловіка вилучили автомат калашникова, кулемет калашникова, 3 реактивні протитанкові гранати, 9 запалів до ручної гранати, 5 корпусів гранати РРД-5, 4 корпуси гранат Ф-1, 36 гранатометних пострілів ВОГ та більше тисячі патронів до різних видів зброї. За все це Фафлей відбувся лише штрафом. Тож можливо зараз так сміливо і відверто може припускати про гранати, які можуть підірватися під ногами у посадовців та нардепів, бо ж "немає людей, яких не можна прибрати з цього шляху" – саме так заявляє Андрій Фафлей на прес-конференції, яку зібрала Олена ЗВєрєва.

"От коли у Івахіва та Палиці під ногами зірветься граната і їм не допоможуть охоронці, бо ні один охоронець не захоче здохнути. Немає людини, яку не можна прибрати з цього шляху", – сказав Андрій Фафлей. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter