У 2017 році скандальна екс-сектретарка Луцької міськради Юлія Вусенко придбала новенький автомобіль за понад 670 тисяч гривень.

Про це йдеться у декларації депутатки, повідомляє Інформаційне агенство "Волинські новини".

Читайте також: Чому "Самопоміч" позбулась екс-секретарки Луцькради Юлії Вусенко

Також Юлія Вусенко вказала, що має у спільній власності квартиру площею 63,9 метра квадратного у Луцьку, а 27 жовтня 2017 року стала власницею легкового автомобіля Audi A3 2015 року випуску вартістю 673,81 тисячі гривень.

Що ж до заробітної плати, то вона складає 114,886 тисячі гривень у виконкомі Луцької міськради та 10,97 тисячі за роботу за сумісництвом у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Ще 10,125 тисячі вона отримала як допомогу при народженні дитини.

Також Вусенко задекларувала готівкові кошти у сумі 60 тисяч гривень та 2,5 тисячі доларів США.

Читайте також: Донецького "смотрящого" Діму побили невідомі

Нагадаємо, що депутатка пропустила 12 пленарних засідань сесії міськради, не підготувала жодного проекту рішення та не подала жодного депутатського запиту. Цим самим вона виконала одну з умов, яка може стати підставою для відкликання депутата.

Як жартома сказав на одній з сесій Євгеній Ткачук, Юлія Вусенко "з’їсть свій прапорець "Самопомочі", так їй хочеться влади та солодкої зарплати". Він пожартував, що Вусенко варто сказати, скільки їй потрібно грошей для того, щоб вона назавжди виселилася з Луцька. Наразі діяльність Вусенко полягає в тому, що вона робить гучні заяви в ЗМІ, доводить, що депутати, нібито, не мали права її звільнити, під час сесій публічно називає депутатів "довбой*бами", погрожує, показує непристойні жести та посилає колег "на*уй".

Нещодавно Юлію Вусенко звільнили з посади керівника волинської "Самопомочі".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter