Лучанин Дарій Зажицький, якому вся Україна збирала кошти на лікування страшної хвороби, та, котрий "відривався" на дорогих курортах в час, коли всі намгаалися його врятувати і їздив на елітних автівках по місту, отримав таку силу-силенну негативу в свою сторону, що разом зі своєю дівчиною видалили сторінки у соціальній мережі Instagram. 

Читайте також: Лучанин, якому збирали кошти на лікування, на Chrysler потрапив в аварію, – ЗМІ (фото)

Нагадаємо, що у вересні 2020 року, якраз у пік збору коштів для онкохворого хлопчини, він разом зі своєю дівчиною Ольгою Сушикрозважався в елітному готелі Rixos Sungate 5 у Туреччині, де вартість відпочинку на одну персону сягає близько 1500$. Тоді ж, як запевняв Дарій, йому потрібно було 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині.

Після такого вчинку на хлопця посипалися численні коментарі, у яких його звинувачують у шахрайстві. Обурені люди переконані, що через таких, як Дарій, українці втратять довіру та перестануть допомагати тим, хто насправді цього потребує.

 

 

 

 

Після того, як Дарій записав відео, на якому звинуватив коментаторів у заздрості і тому, що вони "будуть жити зі своїми словами до кінця життя", волиняни закликали його покаятися та попросити вибачення.

 

 

 

 

Додамо, що у березні цього року, під час спілкування із журналістами ІА "Волинські новини" Дарій Зажицький зробив вигляд, що навіть уявлення не має, що таке Rixos і ніколи про нього не чув. 

Ще однією історією, яка дуже обурила українців, став відпочинок дарія та його коханої на шикарному відпочинку у Домінікані. Благодійників обурила така поведінка. Натомість Дарій запевнив на своїй інстаграм-сторінці, що відпочинок – це подарунок бабусі, яка взяла кредит для того, щоб порадувати внука. Натомість згодом, після того, як цю історію показали по одному із центральних каналів країни, хлопець почав виправдовуватись та розповідати, куди витрачає гроші, які збирали йому люди.

Проте, це не єдині скандальні історії, у яких "засвітився" онкохворий лучанин. Нещодавно, 30 березня Дарій Зажицький, який перебував за кермом білого Chrysler 2015 року, потрапив в аварію на проспекті Перемоги. Проте сам Дарій цю інформацію заперечив, зазначивши, що це все вигадки. Але в коментарях під новинами про аварію лучани, які стали свідками аварії, підтвердили, що саме хлопець був за кермом, додавши фото.

Читайте також: Луцьку Instaблогерку-шахрайку зганьбили на всю країну (відео)

У луцькому автоцентрі Detroit зазначили, що авто, на якому їхав Дарій, належить саме їм. 

Додамо, що також під час спілкування із журналістами хлопець заявив, що не знає, що таке автоцентр Detroit і ніколи в житті не брав авто на прокат. Оренда такого автомобіля там вартує 35 євро на дві доби, 30 євро – на 3-7 діб. 

Після того, як у ЗМІ з'явилася інформація про відпочинок у Туреччині, Дарій та його дівчина видалили вміст своїх сторінок в Instagram та закрили їх від інших користувачів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook