Днями у дошкільному навчальному закладі села Піща Шацького району відбулася презентація проекту реалізованого за підтримки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Читайте також: Перинатальний центр у Луцьку запрацює уже восени

Привітати батьківський та педагогічний колективи з успішно втіленим проектом прибув голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

З особливим дитячим нетерпінням чекали цей день і 43 маленькі вихованці дошкільного навчального закладу. Під час презентації діти співали пісень, читали вірші, а батьки та дирекція ДНЗ щиро тішилися тому, що мрію вдалося втілити у життя.

"Це був перший досвід співпраці із Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом". Упродовж тривалого часу ні педагогічний, ні батьківський колективи не наважувалися на такий крок. Однак, ситуація із матеріально-технічною базою закладу ставала просто катастрофічною, а тому зволікати ми більше не могли. І вже невдовзі після звернення ми отримали допомогу", – розповідає директор ДНЗ Ірина Корень.

За словами директора закладу, меблям, які вдалося замінити в рамках проекту було близько 40 років, а сам садочок невдовзі перетне 50-річний рубіж. Результатом успішної співпраці ініціативної групи, яку очолила Наталія Редько, Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" та сільської ради села Піща слугують новенькі три шафи для посуду, дві дитячі лавочки, двадцять шафок для верхнього одягу та десять столиків. 

Читайте також: Ігор Палиця повідомив, хто стане кандидатом в мери Луцька від "УКРОПу"

"Надзвичайно втішно, що батьки, вихователі невтомно працюють задля покращення ДНЗ, вони і генератори ідей, і головні виконавці. Саме цим колективам вдалося практично самотужки зробити ремонт у частині садочка, на їхні ж плечі лягає постійна робота щодо утримання закладу в належному стані. Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" не зраджує власним переконанням – ініціативним громадам завжди потрібно надати допомогу, адже, хто важко працює задля покращення добробуту у своєму місті, селі, школі чи дитячому садку, той уже цього заслуговує",– зазначив Сергій Карпук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter