Одіозна Марченко охрестила відомого українського боксера у монастирі на Волині; На Волинь приїде спікер Верховної Ради Дмитро Разумков; Колишня очільниця РДА на Волині судиться із президентом Зеленським; У центрі Луцька водійка знесла дерево, яке садив мер, і втекла; Може бути на Волині: розшукують чоловіка, який їхав до Польщі − такими були головні події Волині та Луцька у вівторок, 19 квітня.

Читайте також: Мають все необхідне: у Волинській дитячій лікарні – троє покинутих батьками малюків

Одіозна Марченко охрестила відомого українського боксера у монастирі на Волині (відео)

Дружина Віктора Медведчука продовжує знімати сюжети свого фільму «Прочанка». На цей раз "благодійниця" стала хрещеною матір'ю українського боксера-професіонала В'ячеслава Узєлкова. Хрещення відбулось у Святогірському Успенському Зимненському монастиру, що розташований у селі Зимне Волинської області та перебуває в користуванні УПЦ МП.

Марченко повідомила, що її знайомі після виходу фільму просять взяти їх в святі місця. Так сталося і зі спортсменом В'ячеславом Узєлковим, у якого в житті пішла чорна смуга.

«Її зараз, мабуть, переживає і мій давній друг, боксер В'ячеслав Узєлков. Я зрозуміла, що з ним відбувається щось недобре, коли він попросив взяти його в Зимне», − розповіла Оксана Марченко.

Сам боксер розповів, що його сім'я розпалася, він втратив дружину і сина, почалися проблеми зі здоров'ям і в кар'єрі.

«Перед нами − абсолютно нова людина. Безгрішний, чистий. Господь йому все простив. За широкою спиною мого друга тепер завжди незримо стоїть ангел-хранитель. Сьогодні Слава зробив лише перший крок. Попереду ще довга дорога довжиною в життя», − сказала Марченко.

Читайте також: Сповідав у церкві на Волині: намісник Лаври зізнався, що не здав міліції серійного маніяка Онопрієнка

На Волинь приїде спікер Верховної Ради Дмитро Разумков

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відвідає Волинь із робочим візитом.

Як зазначає джерело, Дмитро Разумков відвідає сесійне засідання депутатів Волинської обласної ради у середу, 21 квітня. Додамо, що з цієї нагоди сесію перенесли на день пізніше.

В рамках поїздки Голова Верховної Ради ознайомиться з роботою КП «Волинське територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, підприємства «ЛРЗ «Мотор» Державного концерну «Укроборонпром» та відвідає Волинський національний університет ім. Лесі Українки, – інформує пресслужба Волинської обласної ради.

Читайте також: Відсьогодні школярі Ковельської громади вчитимуться дистанційно

Колишня очільниця РДА на Волині судиться із президентом Зеленським

Колишня голова Рожищенської районної державної адміністрації Інна Гайворонська подала позовну заяву до президента України про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії.

30 березня колишня посадовиця звернулася до Верховного Суду, як суду першої інстанції, з позовом, в якому просить:

  • визнати протиправною бездіяльність президента України щодо неприсвоєння їй третього рангу державного службовця відповідно до норм Закону України «Про державну службу»;

  • зобов'язати президента України видати розпорядження про присвоєння такого рангу;

  • зобов'язати Луцьку районну державну адміністрацію, як правонаступника Рожищенської районної державної адміністрації, внести запис до трудової книжки про присвоєння третього рангу державного службовця на підставі розпорядження Президента України;

  • зобов'язати перерахувати та виплатити заробітну плату з урахуванням надбавки за ранг державного службовця за період із 1 березня 2017 року та середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні за період із 21 квітня 2020 року по день фактичного розрахунку.

Позивачка заявила клопотання про поновлення строку звернення до суду. Клопотання обґрунтувала такими обставинами.

Читайте також: На Волині голова РДА під виглядом фестивалю влаштувала святкування дня народження чоловіку

У центрі Луцька водійка знесла дерево, яке садив мер, і втекла (фото і відео)

В центрі Луцька навпроти магазину WINETIME невідома водійка на ŠKODA звалила посаджене дерево. Про це повідомив Ілля Токаренко.

З його слів, подія трапилася на очах у десятка людей.

«Невідома панянка на ŠKODA звалила посаджене дерево, яке хочу помітити, висаджував сам мер міста. Просто тупо на очах у десятка людей. Камера єдина на Соборі тому потрібно якійсь запит від Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради. От такі в нас єздоки. Ну не можна же так. Ну хоч з машини же можна вийти?» – йдеться в дописі.

Читайте також: У Луцьку викрили розважальний заклад, який працював попри карантин, та затримали там кілька осіб з наркотиками (фото)

Може бути на Волині: розшукують чоловіка, який їхав до Польщі (фото)

Родина розшукує зниклого киянина Сергія Адінцова, який 16 квітня їхав до Польщі автобусом «Київ – Вільнюс», утім до місця призначення так і не доїхав. Про це розповіла дружина зниклого 43-річного чоловіка Оксана Адінцова.

За її словами, є інформація про те, що водій автобуса вночі висадив чоловіка на заправці у Ковелі.

Востаннє з чоловіком спілкувалися 17 квітня. Тоді він сказав, що залишився без документів, що побитий і з розбитою головою. Перехожі, за словами чоловіка, сказали йому, що він перебуває у Волинській області, але він погано розуміє, де він та що з ним відбувається.

З того часу зв’язок з чоловіком обірвався. Родина написала заяву у поліцію в Києві, правоохоронці обіцяли дати запит і на Волинь.

Відомо, що на момент зникнення чоловік був у чорній шкіряній куртці, коричневому светрі, коричневих штанах та коричневих кросівках.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Сергія Адінцова просять повідомляти на спецлінію «102».

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook