У Луцьку через борги та азартні ігри повісився 19-річний студент, Сусід-пияк тримає в страху жителів багатоквартирного будинку у Луцьку (відео), Волинський військомат отримав автомобіль від антимонопольників, Тиск влади: у двох кандидатів на пост голів волинських ОТГ провели обшуки по сфабрикованій справі – такими були головні новини Волині у четвер, 6 грудня.

Читайте також: "Всі заробимо. Що ти ламаєшся!", – правоохоронець пропонував голові Луцької районної ради "поділити" бюджет

Сусід-пияк тримає в страху жителів багатоквартирного будинку у Луцьку (відео)

У власній квартирі зі страхом − у Луцьку жителі будинку, що по вулиці Шевченка бояться, що одного дня весь будинок просто може злетіти у повітря. Кажуть, все через їхнього сусіда-пияку. Люди, зверталися в усі служби, але їм відмовляють допомогти. 

юди кажуть, уже понад 10 років усіх жителів будинку тероризує чоловік, який проживає на першому поверсі цього будинку. Мовляв, що він усі ці роки веде аморальний спосіб життя. Останньою краплею стало, те що чоловік разом із своїми друзями зірвав газові труби, щоб здати їх на метолобрухт і отримати кошти на випивку. В наслідку весь будинок наповнився газом. Все це могло закінчитися трагічно.

Волинський військомат отримав автомобіль від антимонопольників

Волинський військомат отримав у безоплатне користування автомобіль від обласного відділення АМКУ. 

Голова Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Дмитро Іванов зазначив, що автомобіль знаходиться у відмінному технічному стані, авто майже нове − пробіг всього 30 тисяч кілометрів, повна комплектація. А невдовзі на транспорт буде передано комплект літньої гуми.

Читайте також: ТОП-5: директор ДП "Волиньторф" розповів про свої улюблені книги

Тиск влади: у двох кандидатів на пост голів волинських ОТГ провели обшуки по сфабрикованій справі

Сьогодні, 6 грудня, близько 7 години ранку силовики увірвалися до будинків кандидата на голову Підгайцівської ОТГ Валентина Приходька та кандидата на голову Гіркополонківської ОТГ Вадима Веремчука. Підставою для цього стала сфабрикована кримінальна справа, по якій суд видав ухвалу про обшук.

Зі слів Валентина Приходька, силовики прибули на світанку, коли в будинку спали діти, дружина та родичі.

У Луцьку через борги та азартні ігри повісився 19-річний студент

Страшна звістка прийшла в одне із сіл Рожищенського району. Хлопець, який цього року закінчив медколедж, повісився на зйомній квартирі у Луцьку.

Коли стали шукати причини, які могли б спонукати Колю до відчайдушного кроку, з’ясували, що він мав борги. Хлопець був азартним гравцем. Через це брав кредити, віддавати які не мав чим. У селі запевняють: про проблему родичі знали і намагалися напоумити хлопця, вберегти від подальших ставок, покривали за нього борги.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter