Скандальна ситуація з парковкою біля РЦ "Промінь" у Луцьку вирішилась на користь міської школи плавання. Таким чином "свідомий" депутат Луцької міської ради від БПП "Солідарність" Андрій Покровський втратив прибутковий бізнес, дохід із якого не надходив до бюджету міста, а осідав у його кишенях.

Читайте також: Луцький депутат відзначився неадекватними звинуваченнями на адресу влади через втрату бізнесу

Проте, відступати Андрій Покровський не збирається, а всілякими способами намагається полити брудом своїх політичних опонентів, публікуючи у підконтрольних йому ЗМІ, різного роду компрометуючі заяви, звинувачуючи у всьому нинішню владу, заступника Костянтина Петрочука і радника в.о. міського голови Ігоря Поліщука.

Проте, лучани уже давно зрозуміли хто такий Андрій Покровський та його громадських рух "Свідомі".

Луцький активіст Олександр Куява на своїй сторінці у Facebook висловився стосовно нещодавньої публікації на сторінках підконтрольних Покровському ЗМІ про те, що усі їхні замовні статті та звинувачення звичайнісінький піар, який "грає" не на користь РЦ "Промінь" та ще й формує негативний образ для міста.

"Шановні "свідомі", якщо ви бачите, що правда на вашій стороні, то йдіть до суду та виграйте його там. 

З іншої сторони, такі передачі, меседжі, які ви робите у своїх підконтрольних медіа, насправді дають більше негативного шуму для Луцька і потенційного інвестора, ніж одне рішення міськвиконкому... ви тепер розпіарили на всю країну, щоб інвестори до вас не йшли. Браво!" – написав дописувач.

 

Хоча напередодні його ЗМІ випустило цілий ряд статей, які розділили думку містян про потрібність у центрі міста "McDonalds"

 

Читайте також: Члени громадського руху "Свідомі" заявили про себе "тимчасовій владі"

"Чесно кажучи, такі інфомеседжі – це прямі удари в департамент розвитку та інвестицій, в департамент туризму, та й взагалі в імідж Луцька.

Це тепер що, означає, що будь-який бізнесмен може зробити собі медіа канали і на всю Україну розказувати, який Луцьк малоцікавий для інвестора?

Це "свідомо" по-вашому? І в результаті простий висновок – "Свідомі", переслідуючи власні бізнес-інтереси, шкодять всьому місту", – підсумував Олександр Куява.

 

Проте, як відомо, депутат Покровський любить попіаритись на дешевих акціях свого руху "Свідомі", але усі його ініціативи є ні що більше, як звичайнісінький популізм. 

Насправді ж Андрій Покровський, який є одним з найбільших прогульників Луцькради, не відзначився абсолютно нічим позитивним для громади міста у якості депутата, а лише лобіював інтереси свого бізнесу. На жаль, маючи великі фінансові ресурси, він думає тільки про власну кишеню, а не про Луцьк та реальний добробут його мешканців.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter