Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський розкритикував своїх колег, які виділили гроші на ремонт у місті, і заявив що такі дії є простим піаром. Він висловив думку, що краще перенаправити кошти на програму "Округи без депутатів", яку активно рекламує його ГР "Свідомі".

Читайте також: Депутата Луцькради закликали не фантазувати про політичний тиск та прозоро виплачувати зарплати

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради у середу, 30 травня.

Натомість радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що члени громадського руху "Свідомі" (який належить Покровському), роздають листівки по округу №27 та намагаються кожного разу пропіаритись на округах без депутатів. Також Поліщук зазначив, що робити собі ім’я за кошти бюджету – це неефективне використання грошей.

Читайте також: Луцький активіст закликав громадську організацію перестати шкодити іміджу міста

Згодом Покровський вимагав зняти 700 тисяч гривень із реконструкції басейну та віддати їх на знов таки на популістську програму "Округи без депутатів", яку вважає найбільшим досягненням ГР "Свідомі".

"Ви не цікавитеся справами міської ради і не володієте інформацією про те,що реконструкція басейну збереже кошти бюджету в подальшому", – заперечив Ігор Поліщук.

Врешті більшість депутатів визнали виділення коштів із реконструкції басейну на фінансування пропозиції Покровського недоцільним і не підтримали її під час голосування.

У такий спосіб Андрій Покровський не зміг вибити з міського бюджет гроші на свої піар-акції. Чергова спроба створити собі імідж депутата, який дбає про виборців, зазнала фіаско.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter