Міський голова Луцька Микола Романюк став на захист ТзОВ "Буратіно" і звинуватив журналістів у тому, що вони навмисно розкручують цю тему і цим самим кидають тінь на нього як на політика. Про це він сказав у інтерв'ю "Під прицілом".

"В першу чергу, я навіть не був ще головою облдержадміністрації, коли це питання вирішувалось навколо «Буратіно», - сказав Микола Романюк. - Цим займався мій син зі своїми колегами. Я взагалі не вмішуюсь у справи сина. Його бізнес – це його справи. Він хай сам несе відповідальність за те, що він робить. Ясно, що я переживаю. Тим більше, що я зараз на такій посаді. І для чого це було зроблено? Я думаю, що ви догадуєтеся. І ще й ви у тому допомагали. Ваш сайт почав розкручувати цю тему. Якщо відверто говорити…"

Також він зазначив, що цікавиться цією справою і вірить у справедливість нашого суду.

"Мені доказують і показують документи зовсім зворотні. Тобто, що є там усі документи, і що все там у порядку. Бо коли це питання не піднялось, я взагалі був не в курсі справи, де і що, і як там робиться. Коли про цю справу почали розмовляти, я поцікавився. Мені сказали і показали документи, що там все в порядку. Я знаю, що десь згодом має бути суд. І там має розглядатися це питання. Хай суд вирішить, встановить істину", - наголосив Микола Романюк.

Напевно, Віктор Янукович та інші представники сучасної української "еліти" також мають повне право звинуватити журналістів у тому, що саме вони винні у скандалі навколо Межигір'я, непрозорому проведенні тендерів, корупції, розкраданні бюджету та інших нехороших справах, які відбуваються у нашій країні.