В італійському Неаполі загинула 34-річна українка. За інформацією місцевих ЗМІ, жінка вистрибнула з вікна четвертого поверху лікарні і померла на місці від отриманих травм.

Читайте також: Українкам при виході на пенсію потрібно підтвердити дошлюбне прізвище: як це зробити

Деталі трагедії повідомили у виданні ilmattino.it, пише Корреспондент.ua.

Повідомляють, що тіло жінки було виявлене пізно ввечері 29 серпня на вулиці Джованні Нінні, біля лікарні.

З’ясували, що кілька днів тому жінці зробили операцію з видалення катаракти. Операція пройшла успішно і пацієнтку помістили в офтальмологічне відділення для спостереження.

Лікарі повідомили, що українка ні на що не скаржилася.

Як розповіли її сусіди по палаті, напередодні вона вела себе спокійно і ніяких ознак душевної тривоги у неї не спостерігалося, сусідам по палаті на проблеми не скаржилася.

«Вона раптово підійшла до вікна, відкрила його і зістрибнула вниз», – йдеться в повідомленні.

Поліція Неаполя почала розслідування за фактом смерті громадянки України. Зараз проводиться допит лікарів та інших пацієнтів.

Також ведеться пошук родичів загиблої. За попередньою версією поліції, жінка вчинила самогубство. Що могло стати причиною для такого кроку, з’ясовується.

За непідтвердженою інформацією, як пише Voce di Napoli, італійські правоохоронці зарахували загиблу українку до категорії «бездомних». Також вона начебто зазнавала у минулому сексуальних домагань і жорстокого ставлення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook