В Луцьку неподалік 21-ї школи невідомі розпочали підготовку до будівництва. Зокрема поставили будівельні сваї та очистили територію від дерев і чагарнику. Щоправда про яке-небудь будівництво на цьому місці нікому нічого не відомо. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Будівельні сваї з’явилися на вулиці Соборності, неподалік 21-ї школи 10 вересня. Невідомі поставили їх так швидко, що місцеві жителі навіть не встигли побачити, хто ж їх власне поставив.

«Вчора йшов в четвертій годині, то ще нічого не було, а сьогодні зранку йду, дивлюсь – вже стоять», - розповідає місцевий житель.

Декому з мешканців навколишніх будинків до забудови байдуже. Інші ж переживають, адже з огляду на масштаби майбутнього будівництва воно може захопити частину прибудинкової території на якій люди посадили квіти та садові кущі.

В управліннях капітального будівництва, містобудування та архітектури Луцької міськради не знають, що саме там мають будувати. Про будівельні сваї на території – ні слухом, ні духом.

Щоправда, в управлінні містобудування та архітектури розповіли, що дана земельна ділянка належить  фірмі «Гранд Інвест» - агентству, яке займається нерухомістю.

Тож з огляду на це, виникає питання, чому ж міська рада даючи ділянку в користування або ж оренду, не з'ясовує її подальшу долю. Та й чому ж про початок будівництва ніхто міську владу не повідомляв. Більше того, як же орендатори зможуть розпочати спорудження будівлі без погодження та офіційних дозволів міської ради... Чи можливо міськрада закриває на це очі?