У четвер, 18 жовтня, в приміщенні актового залу історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулася зустріч студентів з головою Наглядової ради університету, меценатом, депутатом Верховної Ради України Ігорем Палицею. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

На зустріч з Ігорем Палицею прийшли студентські лідери з різних спеціальностей всіх факультетів університету. Ігор Петрович повідомив, що він надалі буде залишатися головою Наглядової ради і продовжить робити все можливе для розвитку закладу. «Я все це роблю від душі і переконаний, що цей університет і студенти, які в ньому навчаються стануть найкращими в Україні», – сказав депутат.

Також Ігор Палиця повідомив, що вже почалося планування нового студентського містечка. Під його будівництво виділена земельна ділянка площею вісім гектарів у центральній частині міста. «З листопада цього року розпочнеться фінансування проекту. За півроку почнемо будувати. А за п’ять років будемо мати саме краще студентське містечко», – повідомив Ігор Палиця.

Також Ігор Петрович пообіцяв, що вже з наступного літа біля тисячі кращих студентів отримають нагоду по два тижні безкоштовно відпочити в Буковелі.

Студенти на зустрічі проявили неабияку активність. Голова Наглядової ради вислухав всі студентські пропозиції та дав відповіді на всі їхні запитання.