Уродженка села Мишів Іваничівського району Волинської області відлупцювала неповнолітню дівчину через те, що вона відбила в неї коханого. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Одного дня опів на дев’яту ранку молода жінка завітала до  відділення «Ощадбанку» по вул.. Грушевського, в смт. Іваничі де влаштувала сварку з неповнолітньою дівчиною. Більше того, жінка зухвала взялась лупцювати її при всіх. Від вказаних ударів юна дівчина отримала ушкодження вуха, однак це не спинило дорослу жінку і та продовжила шарпати її за волосся. Жінка голосно матюкалась та репетувала на свою жертву. Тож на це відреагувала випадкова перехожа, яка й втрутилась і сутичку, аби зупинити конфлікт. Жінка в результаті вгамувалась і за кілька секунд зникла з місця події.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, наданого Іваничівською міжрайсудмедекспертизою, тілесні ушкодження які отримала дівчинка за степенем тяжкості відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Опісля скандалу в банку, зловмисниця прийшла до будинку своєї жертви, однак аж ніяк не просити вибачення. Молодиця взяла до рук молоток і розбила сім склопакетів у пластикових віконних шибах її будинку. З огляду на те, що хуліганство зі сторони жінки супроводжувалось пошкодженням майна, погрозами та образами нецензурними словами в адресу неповнолітньої дівчини, остання вирішила написати на неї заяву до правоохоронних органів. . Подейкують, що молода дівчина відбила у зловмисниці коханого, тож та як тільки її побачила накинулась на неї і почала бити сумкою та шарпати за волосся.

Проте під час допиту жінка не визнала своєї вини у вчинені злочину і усе звернула на сторону потерпілої. Мовляв вона тільки захищалась від неї, тож аби помститись вона їй побила шибки. У ході слідства було встановлено, що розмір завданої шкоди за розбиті вікна становить 1970 грн.

Таким чином, Іваничівський районний суд Волинської області визнав молоду жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України і призначив їй покарання у виді  8500 грн. штрафу. Разом з тим, вона має сплатити потерпілій 1000 гривень маральної шкоди а також батькам 500 гривень моральної та 1970 гривень матеріальної шкоди за розбиті вікна.