Сьогодні, 12 березня під стінами Волинської прокуратури відбувся пікет. На мирне зібрання  зібрались представники Правозахисної організації Волині, - інформує "Під прицілом".

Люди висловлювали своє незадоволення роботою правоохоронних органів і зокрема прокуратури.
Люди розвісили навколо входу у прокуратуру прапори та плакати, в яких висвітлюються протиправні дії правоохоронних органів.
Жінка яка втратила сина, вже 5 років не може добитись справедливого покарання групи осіб, представників міліції, лікарів, суддів, які мають причетність до його смерті, та за словами жінки - замовчують факт торгівлі людськими органами.

Колишній співробітник правоохоронних органів розповів про незаконне поміщення людей у психіатричну лікарню, отруєння, викрадення, підробку документів та, шахрайство. Також прозвучали звинувачення у підкиданні наркотиків працівниками міліції "невигідним" свідкам. Окрім цього, їм закидають підробку документів, протоколів та експертиз, відмивання грошей, отримання хабарів та побиття працівниками правоохоронних органів.

З керівництва прокуратури до пікетуючих так ніхто і не вийшов. За годину пікету на сходинках прокуратури з'явився прокурорський клерк, який повідомив, що керівництво по-можливості прийме всіх.