Сьогодні члени волинської правозахисної групи продовжили пікет обласної прокуратури. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, що у минулий вівторок правозахисники вийшли на пікет до стін Волинської обласної прокуратури, з вимогою, аби висловити прокурору області Андрію Параці своє невдоволення роботою правоохоронних органів і тієї ж таки прокуратури.

Зокрема, у день прийому громадян, люди намагались зустрітись з ним особисто. Проте на прийом до кабінету усіх не пустили. У прокуратурі ж лишень пообіцяли що Андрій Парака у найближчі кілька днів зустрінеться з усіма по черзі за попередньо узгодженим графіком. Громада повірила словам прокуратури і розійшлась. Однак, попри обіцянки, за тиждень їм так і не вдалось з ним зустрітись. Попри те, що Андрій Парака обіцяв розглянути кожне питання у присутності слідчого, та представника правозахисної групи, після останнього спільного звернення жодна справа не зрушила з місця.

Тож в черговий раз пікетувальники зібрались біля прокуратури, аби домогтись зустрічі з Андрієм Паракою і розповісти йому про свавілля правоохоронних органів та прокуратури.

Якщо у минулий вівторок в прокуратурі намагались ігнорувати «купку людей з плакатами», то сьогодні пікет представників правозахисної організації намагались «прикрити». Зокрема, на початку зібрання, до прокуратури підїхала снігоочисна машина, яка прикрила плакати пікетувальників. Водій не реагував на прохання мітингувальників відїхати, і простояв на місці протягом всієї події. Варто зауважити, що наявність снігоочисної машини на проїжджій частині дороги створювала труднощі під час проїзду іншим автомобілям.

Попри кількагодинний пікет, до громадян знову ніхто не вийшов з прокуратури, і люди так і не змогли потрапити на прийом до прокурора Волинської області.