"Камінь-Каширський консервний завод" ніяк не може на вимогу Фонду держмайна провести інвентаризацію. Зокрема у свій час, завод було приватизовано, однак на його обслуговуванні лишилось невикуплене майно державної власності. Тож на сьогодні ФДМУ намагається з'ясувати у якому стані перебуває неприватизоване майно,  - повідомляє «Під прицілом»

Зокрема Регіональне відділення Фонду державного майна по Волинській області вирішило перевірити чи належно використовується «Камінь-Каширським консервним заводом» державне майно. Однак на прохання ФДМУ провести інвентарзицію майна, яке знаходиться на державному балансі, завод ніяк не відреагував.

Отож, регіональне відділення Фонду державного майна України по Волинській області подало позов до Господарського суду Волинської області на «Камінь-Каширський консервний завод», аби все ж таки дізнатися, чи в належному стані знаходиться їхнє майно. Тож у суді представникик ФДМУ просили суд змусити «Камінь-Каширський консервний завод» подати відповідні документи про інвентаризацію майна, яке не увійшло в їхню приватну власність.

Проте на сьогоднішнє засідання представник відповідача не з’явився, а поштове сповіщення про судове слухання чомусь повернене назад суду.

Суддя припускає, що можливо завод більше не існує за юридичною адресою.

Сам же представник позивача запевняє, що юридична особа існує і знаходиться за поданою до суду адресою.

Суд  виніс ухвалу про перенесення слухання, аби позивач мав можливість встановити точну адресу відповідача та підтвердити інформацію про його діяльність.