Неповнолітній волинянин разом зі своїми дружками викрав дівчину-підлітка з метою згвалтування. Також до неї неодноразово застосовували фізичне насильство. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Колегія суддів судової палати з рогляду кримінальних справ апеляційного суду Волинської області розглянула у відкритому судовому засіданні кримінальну справу за апеляцією засудженого волинянина на вирок Любешівського районного суду, за яким його засудили до 4 років позбавлення волі. 

Суть справи в тому, що неповнолітній волинянин разом зі своїми дружками, 9 червня 2008 року, добряче перебравши оковитої, застосовуючи фізичне насильство, мікроавтобусом перевезли неповнолітню дівчину в урочище «Білий берег»,що знаходиться поблизу селища міського типу Колки Маневицького району.

Потім молодики намагалися згвалтувати дівчину, однак не довели розпочате до кінця.

У поданій апеляції неповнолітній засуджений вину свою визнає повністю, однак просить застосувати покарання згідно статті 75 ККУ, себто звільнення від відбування покарання з випробовуванням, враховуючи те, що сама потерпіла просить не позбавляти його волі.

Таким чином, колегія суддів ухвалила призначити волинянину покарання у виді 2 років позбавлення волі. Однак, зарахувати в термін відбутого покарання раніше відбуте за вироком Маневицького районного суду від 2 червня 2009 року і вважати його таким, що вже відбув покарання за даним вироком.