Сьогодні Господарський суд Волинської області нарешті поставив крапку у справі за позовом Регіональнгого відділення Фонду державного майна України по Волинській області до  ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод», які відмовляються  проводити інвентаризацію державного майна, - повідомоляє «Під прицілом».

Нагадаємо, що ФДМУ у Волинській області звернувся  до господарського суду з позовною заявою до відповідача ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод»,в якій просить зобов’язати відповідача провести інвентаризацію державного майна, яке увійшло в процесі приватизації до статутного капіталу відповідача та перебуває на його балансі.

Сьогодні вже втретє представники ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» проінгорували  суд і не прийшли на чергове засідання.

Отож, суд враховуючи обставини, вирішив провести слухання за відсутністю відповідача.

Що ж до підозри судді Господарського суду Волинської області, щодо вірної юридичної адреси заводу, позивач надав відомості, які підтверджують раніше подані ним дані.

Представник позивача повідомив суду, що він, буцімто,  знав, що зі сторони ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» ніхто не з‘явиться.

Мовляв, з наданої їм інформації від волинського прокурора на директора ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» вже «шиють» кримінальну справу за розпродаж майна заводу без відома комісії, і відповідно всі гроші потрапили до кишені керівника.

Отож, суд виніс рішення задовольнити позовну заяву ФДМУ  у  Волинській області в повному обсязі і зобов’язати «Камінь-Каширській консервний завод» провести інвентаризацію майна.