На чергову сесію Луцької міської ради уже втретє виносяться проекти рішень про надання дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування складських приміщень на вулиці Карбишева 2д. Відповідні проекти рішень вже ромістили на сайті Луцької міської ради, - інформує інтернет-видання  «Під прицілом».

Попередні дві спроби виділення землі не увінчались успіхом, оскільки для їх прийняття не вистачило необхідної кількості депутатських голосів.

Тоді Луцького міського голову  обурила  і розізлила відмова депутатів щодо виділення  земельної ділянки Юрію Хлібовському та Валентині Марчуковій, які є керівниками ТзОВ «Маестрія-Україна».

Стає очевидним той факт, що міський голова всіляко намагається просунути це питання і все ж таки виділити земельну ділянку не останнім людям у місті.

Прокуратура Луцька  у попередні рази натякала на той факт, що «роздаровувати»  земельні ділянки у місті не варто, і це потрібно припинити. В свою чергу, Романюк звинуватив прокуратуру в тиску на депутатів.

Незважаючи на всі протиріччя у цій справі, питання про виділення земельної ділянки Юрію Хлібовському та Валентині Марчуковій уже втретє виносяться на розгляд міським обранцям. Вочевидь, міський голова вирішив проігнорувати не лише зауваження прокуратури щодо земельного "дерибану", а й позиції десятків депутатів, які вже неодноразово відмовляли в прийнятті цих рішень.