У Господарському суді Волинської області розглянули справу за заявою підприємця Василя Пилипенка про банкрутство ТзОВ «Луцький м’ясокомбінат №1», - інформує «Під прицілом». 

Зокрема, ухвалою суду від 04.12.12 року порушено впровадження по справі про банкрутство ТзОВ «Луцький м’ясокомбінат №1» та введено мараторій на задоволення вимог кредиторів. Розпорядником майна призначено Олександра Шевчука, якого зобов’язали скласти та подати до Господарського суду на затвердження реєстр вимог кредиторів.

Власне свої вимоги подали усі, окрім ПАТ «Західінкомбанк», яке не вспіло відправити відповідну документацію. Однак представник банку озвучив їх в залі судового засідання.

Відтак, за словами кредиторів м’ясокомбінат заборгував їм понад 4 мільйони 150 тисяч гривень. З них, більше 3 мільйонів гривень Луцький міськрайонний суд ухвалив стягнути ще минулого року. Проте, до сих пір гроші не були стягнуті. Тож, враховуючи проценти та штрафні санкції тепер цей борг складає 4 150 803,89 гривень.

Боржник же ж зазначає, що заборгував банку лише 2 571 430,98 гривень.

Наступне судове засідання по даній справі призначили на 24 квітня цього року. Тому, чи доповнить когорту волинських підприємств-банкрутів ще й луцький м’ясокомбінат, стане відомо трохи пізніше.