Консорціум української компанії «Богдан Моторс» і польської URSUS підписали контракт на поставку 38 тролейбусів польському місту Любліну, - пише Волинська правда.

У комунальній компанії ZTM Lublin, що виступила замовником, сторони підписали контракт 25 квітня цього року. 

«Поставку перших п’яти тролейбусів заплановано до кінця вересня 2013 року. Решту поставлять в чергових партіях, максимально до середини червня 2014 року (12 штук) і до кінця березня 2015 року (21 штука)», – зазначили в компанії, відповідаючи на запит агентства.

Консорціум поставить замовнику низькопідлогові 12-ти метрові тролейбуси під маркою URSUS T701, які, зокрема, будуть обладнані кондиціонером та акумуляторами, що дозволяють їздити без електромережі.

ZTM Lublin заплатить за весь контракт 20,3 мільйона доларів.

URSUS зазначила в біржовому повідомленні, що консорціум отримає за цим контрактом 16,5 мільйонів доларів.

У другій половині березня польська апеляційна рада (Krajowa Izba Odwo?awcza, КІО) підтвердила правильність вибору переможцем тендеру на поставку тролейбусів місту Люблін українсько-польського консорціуму «Богдан Моторс» та URSUS.

Компанія тим самим відхилила позов найбільшого виробника муніципального транспорту в Польщі компанії Solaris, що програв тендер і оскаржив його результати.