Нещодавно волинянка звернулася до Ковельського міськрайонного суду Волинської області з позовом на ТзОВ «Медіта Тетяна», Державного реєстратора виконавчого комітету Ковельської міської ради аби ті допомогли їй позбутися незаконно зареєстрованого на її адресу ТзОВ «Медіта Тетяна», - повідомляє «Під прицілом».

Зокрема жінка розповіла, що на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом виданим ще  у січні 2008 року та зареєстрованим в реєстрі вона є власником квартири в яку в грудні 2012 року прийшли працівники відділу податкової міліції Ковельської ОДПІ мовляв з обстеженням юридичної адреси ТзОВ «Медіта Тетяна».

Спочатку жінка не зрозуміла в чому справа, адже вона не мала жодного відношення до ТзОВ «Медіа Тетяна».

Проте в ході обстеження податківці повідомили жінці, що за адресою квартири в якій наразі вона проживає та  яка по закону належить їй зареєстровано ще підприємство -  ТзОВ «Медіта Тетяна».

За словами позивача з нею не укладалось жодних договір оренди квартири та не надавалось будь-яких інших дозволів на реєстрацію чи перебування ТзОВ «Медіта Тетяна» у її квартирі, тобто, реєстрація  товариства проведена без її відома та дозволу. Отож жінка впевнена, що таку реєстрацію можна вважати незаконною.

Не мало важливо й те, що така ситуація створює постійний дискомфорт та порушує права власності на квартиру, адже на  адресу, де проживає жінка постійно надходить поштова кореспонденція для ТзОВ «Медіта Тетяна», яку вона відмовляється отримувати,

Відтак на сьогодні ковельчанка все ж вирішила звернутися до суду аби захистити своє право власності на житло, яке ТзОВ «Медіта Тетяна» порушило.

До зали суду жодна з сторін не з’явилися, проте суд вирішив, що розгляд справи можливий за відсутністю сторін.

Враховуючи те, що позивачка надіслала письмове клопотання в якому повідомила про це. Що ж стосується сторони відповідача, то ті просто не з’явилися в зал судових засідань без поважної на те причини.

Відтак враховуючі усі обставини суд вирішив задовольнити позовні вимоги жінки, та зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Медіта Тетяна» та Державного реєстратора виконавчого комітету Ковельської міської ради усунути перешкоди у здійсненні права власності на належну їй квартиру.

Отож суд все ж змусив ТзОВ «Медіа Тетяна» «виписатися» з квартири в якій ті незаконно зареєстрували свою фірму