Другу спробу припинити рух потягів з Луцька в напрямку Львова, Івано-Франківська та Чернівців планують звести нанівець активісти ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів», - пишуть Волинські новини.

У Луцьку продовжують збір підписів в підтримку безперебійного курсування трьох потягів ДТГО «Львівська залізниця» № 667/668 «Ковель-Чернівці» та № 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» та № 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче», рух яких у новому розкладі від 26 травня не позначений.

Про це у коментрі розповів активіст ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» Дмитро Безвербний.

За його словами, збір підписів тривав протягом двох годин у неділю на Театральному майдані Луцька, а з 18:00 до 20:00 підписи збирали на місцевому залізничному вокзалі.

Голова ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» Марія Доманська розповіла, що на 19 травня їм вдалося зібрати близько 266 підписів під зверненням до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха і гендиректора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна та 269 під листом до голови Волинскої обласної державно адміністрації Бориса Клімчука.

Доманська розповіла, що підписантів підтримали провідники потяга «Підзамче-Ківерці», а також їх головний машиніст.

Нагадаємо, єдиний поїзд прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців, а також ще 2 сполучення на Волині хочуть ліквідувати. У зв'язку з цим представники громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів» розпочали збір підписів під зверненням до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха.