Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь розповів начальнику УМВС у Волинській області про справу на декілька мільйонів гривень, - інформує «Під прицілом».

Відтак, під час 19-ої сесії Волиньради, Ігор Гузь заявив начальнику УМВС у Волинській області Олександру Терещуку, що володіє достовірною інформацією з приводу «справи на декілька мільйонів гривень».

Гузь повідомив про те, що поблизу с. Рафайлівка Ковельського району є кар’єри з яких різні фірми транспортують пісок. Натомість, при вивозі піску, на визначених місцях, автомобілі зупиняють представники ДАІ, які стягують гроші за уже встановленою «таксою», а це по 50 гривень з кожної машини. В день через цю місцевість проїжджає близько 200-300 автомобілів. Однак, за словами Гузя, з 1 травня «ціна проїзду» підвищилася до 100 гривень за один автомобіль.

Депутат облради також додав, що точно знає, що до цієї справи причетні представники Волинської та Рівненської ДАІ. «Прошу провести внутрішнє розслідування. Це неподобство і дійсно злочинні дії.

В свою чергу, на таке зауваження Олександр Терещук відповів «Якщо такі факти підтвердяться, то будуть вжиті відповідні заходи впливу».