Ківерцівський районний суд Волинської області присудив пенсіонерці штраф за те, що вона незаконно виготовляла алкогольні напої. Проте жінка вирішила оскаржити вирок суду й подала апеляцію, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, жінка придбала на Завокзальному ринку в місті Ковелі 45 літрів незаконно виготовленого етилового спирту, за який заплатила 1 620 гривень.

Спирт жінка потягом перевезла до місця свого проживання й почала незаконно виготовляти з нього алкогольні напої. Пенсіонерка розмішувала спирт з кип'яченою водою, додавала лимонну кислоту та цукор. Виготовлений алкогольний напій, який планувала продавати, зберігала у себе вдома.

Свої плани засуджена все ж здійснила, за що й потрапила до рук правоохоронних органів, коли незаконно продала одну літру алкоголю за 64 гривні.

Так, вироком Ківерцівського районного суду Волинської області пенсіонерка отримала покарання у вигляді штрафу 31 450 гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Однак оштрафована правопорушниця вирішила подати апеляцію, в якій жінка оскаржує вирок суду через неповноту досудового і судового слідства.

Провопорушниця вважає, що суд не повинен був приймати до уваги показання представлених свідків, оскільки вказані особи ведуть аморальний спосіб життя та  оговорюють її. Що ж стосується їхніх пояснень слідчому, то жінка впевнена, що вони  писалися під диктовку. На її думку всі слідчі дії проведені з порушенням кримінально-процесуальних норм, а вилучений в її помешканні спирт, зовсім і не спирт, а звичайна дистильована вода.

Тож, жінка просить вирок суду першої інстанції скасувати та постановити новий вирок, яким її виправдати.

Однак суд врахувавши усі обставини вирішив, що суд першої інстанції виніс правильний вирок і ухвалив залишити апеляцію засудженої пенсіонерки без задоволення.