Іван Грицанчук хоче закрити маршрут №29, і грозиться зробити це в будь-якому випадку, - інформує «Під прицілом».

У ході 42-ої сесії Луцької міської ради, місцевий депутат Рустам Дячук зауважив, що у нього є інформація, стосовно того, що в ЛПЕ є нехватка близько 11 одиниць транспорту. Він додає, що луцьке підприємство електротранспорту не може забезпечити перевезення по маршрутах №29, 25, 9а та ряду інших.

Тож, на це Іван Грицанчук відповідає: «В місті Луцьку я вибрав найдешевий варіант. Я тільки виконував усі листи, що ці маршрути будуть зірвані. Так, є люди, які свідомо виводили маршрути, здійснювали і здійснюють тиск на ЛПЕ, щоб без конкурсу віддати 29-ий маршрут. Ми працюємо з перевізниками, щоб закрити цей маршрут і ми його закриємо!».

Натомість, Рустам Дячук продовжив і наголосив: «Хто призначив Вас на дану посаду?! Я скажу – міський голова. За все те, що відбувається несе відповідальність Романюк! Чому 29 одиниць транспорту стоїть, чому 33 мільйони ви всі відправили у залізо?! В вас немає жодного плану дій. Всі маршрути надані міською радою ви просто розтранжирили. Зараз залишилося тільки 9 маршрутів, що буде далі – я не знаю».

Суперечка закінчилася відповіддю Миколи Романюка на репліку Рустама Дячука: «Пан Дячук у мене в кабінеті шантажував мене». Натомість Дячук назвав міського голову брехуном.

Таким чином, депутати пропонували створити тимчасову комісію, яка могла б проконтролювати роботу ЛПЕ, проте таку пропозицію більшість посадовців не підтримали, а тому інформацію Івана Грицанчука просто взяли до уваги.