На вулиці Ветеранів лучани можуть натрапити на пастку у вигляді відкритого каналізаційного люка, - інформує «Під прицілом».

Безумовно, цей відкритий люк не єдиний у місті. Але до редакції видання надійшли скарги від громадян саме про це небезпечне місце.

Задля безпеки мешканців міста, запитуємо очільників житлово-комунального господарства міста, коли ж нарешті його закриють.

На це заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк відповів, що небезпечний люк на вулиці Ветеранів вже виявили і самі комунатьники... та пообіцяв, що вже завтра його закриють.

Причина відсутності люка на вулиці Ветеранів, за словами заступника директора департаменту ЖКГ, - крадіжка металевої решітки невідомою особою. Такі крадіжки – річ для міста дуже знайома. Але комунальники вже знайшли вихід: тепер вони встановлюють важкі бетонні люки, красти які невигідно і не під силу одному крадію. Такі люки встановлюють в місті ще з 2008 року. Тож до кінця поточного року планують встановити 100 одиниць бетонних люків.

Цікаво, що на вулиці Ветеранів, де виявлено відкритий люк, збираються будувати храм. Зараз поруч з місцем будівництва розташована маленька церква Святої Великомучениці Катерини. А поруч з церквою не лише відсутні каналізаційні люки, але й ті, що наявні, мають неналежний вигляд і зовсім не надійні. До того ж, відразу біля церкви розташований пункт прийому склотари, і пляшки з-під спиртних напоїв лежать ледь не на порозі церкви.

Чоловіки, які приймають пляшки, розповідають, що з дірки, яка мала б бути прикритою люком, вже давно сторчать гілки дерев, аби люди хоч якось знали про небезпечну точку.

Будемо надіятися, що лучани ретельно дивитимуться під ноги, допоки комунальники не забезпечать їм безпечних доріг.