Днями Господарський суд Волинської області видав наказ про примусове виконання рішення по справі за позовом столичного банку «Кредитпромбанк» на ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД, де банк хоче забрати іпотечне майно, аби погасити кредиторську заборгованість підприємства, - повідомляє «Під прицілом».

Так, ПАТ «Керидтпромбанк» звернувся до суду, аби стягнути нерухоме майно, що перебуває в іпотеці банку на підставі іпотечного договору, яке належить на праві власності ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД .

Зокрема, стягувач хоче забрати у боржника цех виробництва казеїнатів, загальною площею 1 120, 2 кв. м. та земельну ділянку площею 0,4611 гектарів для обслуговування трансформаторної підстанції та цеху казеїнатів.

Нагадаємо, що ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД боргує за кредитними договорами 200 268 310 гривень, тому ПАТ «Керидтпромбанк» хоче через суд забрати перелічене майно, аби погасити за рахунок його вартості борг.

Тож, коли банк забере майно та воно продасться на публічних торгах, то заборгованість ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД буде частково погашено.

Запропонована початкова ціна предмета іпотеки  для його подальшої реалізації становить 2 516 543 - цеху виробництва казеїнатів, що розташований на вулиці Єршова, 3, а за рахунок земельної ділянки площею 0,4611 гектарів для обслуговування трансформаторної підстанції та цеху казеїнатів банк хоче повернути 566 231гривень.

Тож, наказ дійсний для пред'явлення до виконання до 14 червня 2014 року.