Колишній директор Луцького спецкомбінату комунального побутового обслуговування Олександр Вікторов, якого обвинувачували в отриманні хабара знову з'явився в соціальних мережах. Про це повідомляє інтернет-видання "Під прицілом".

Зокрема, цього разу він змінив своє фото у профілі та місце проживання. Віднині, якщо можна вірити  особистим даним мережі Facebook, Олександр Вікторов мешкає в Торонто, провінція Онтаріо в Канаді.

Таким чином. у своєму пості він пише наступне:

"4 липня вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ розглянув касаційну скаргу адвоката на вирок у моїй справі. Назву суду навмисно пишу з малої букви, оскільки іншого він не заслуговує, як і, зрештою, не повертається язик звертатись до цих «служителів Феміди» словами «Ваша честь». Я не мав великих сподівань і ілюзій щодо рішення цього суду. Адже, як запевнив мене, для прикладу один із захисників Юлії Тимошенко, з яким я консультувався у Фейсбуці:

- НАШ суд не виправдовує... Правило таке - без спецінтересу касаційний нічого не змінює..... 

Крім того, я поцікавився особистістю головуючого судді:

- вже прийшла ухвала. прізвище - Кравченко Станіслав Іванович. до 2011 був суддею київського апеляційного. можете зорієнтувати?
Відповідь була наступною:
- дуже корумпований, дуже любить гроші... За оплату може зробити найнеймовірніше рішення... 

Як стало мені відомо з власних джерел, Генеральна прокуратура вплинула на те, щоб вищий спецсуд нічого не змінив. Тобто, так само, як і її підрозділи на місцях впливали на місцеві суди з метою «посадити» мене будь-якою ціною! 
Проте, всі ці особливості вітчизняного кривосуддя давно відомі. Америку тут ніхто не відкрив…"