На Волині жінка посварилася зі своїм співмешканцем і вдарила його меблевим дзеркалом по голові, - повідомляє «Під прицілом».

Відтак, удар спричинив закриту черепно-мозкову травму, забій та набряк головного мозку. Згідно висновків експерта, за ступенем тяжкості тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких та небезпечних для життя.

У судовому засіданні жінка визнала свою вину повністю і повідомила, що того вечора, вона готувала на кухні вечерю. Коли у будинок зайшов її п’яний співмешканець, між ними виникла суперечка, під час якої чоловік почав бити опонентку кулаками по голові. До цього ж, чоловік неодноразово бив жінку. У ході конфлікту вона відштовхнула нападника і той впав, а тоді жінка взяла дзеркало та вдарила ним чоловіка по голові. Від страху, що той підніметься, жінка втекла до сусідки.

Наступного дня вона повернулася додому і виявила, що її співмешканець сидить на підлозі на тому місці, де він залишився ще вчора. При цьому, він ніяк не реагував на її слова. Разом із сусідкою вони поклали непритомного на ліжко та викликали швидку.

Після виписки чоловіка з лікарні, жінка добровільно за ним доглядає та повністю утримує. Про вчинене дуже шкодує.

Обставинами, які  пом`якшують  покарання обвинуваченої, є її щире каяття. Натомість, обставин, які обтяжують покарання суд не вбачає.

Таким чином, Локачинський районний суд звільнив обвинувачену від відбування покарання, якщо вона протягом двох років не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.