Начальника Ягодинської митниці Романа Микитюка та двох його заступників відсторонили від роботи. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомили власні джерела в органах.

Як уже повідомляли місцеві ЗМІ на Волині податківці опечатали кабінет керівника Ягодинської митниці та відсторонили його від роботи.

Зокрема, наразі митний пост «Ягодин» позбавили майже всього керівництва – слідом за Романом Микитюком податківці пред’явили претензії і до його двох заступників. Відомо, що контролюючі органи проводили на МП «Ягодин» робочу перевірку, в ході якої було виявлено вагомі порушення законодавства. Таким чином, було опечатано і кабінети заступників, звідки вилучено низку важливих документів.

Джерела зауважують, що внаслідок виявлених порушень цілком можливо, що на Митному посту «Ягодин» будуть кадрові ротації і не виключено, що далі послідують кримінальні справи.

Разом з тим, в обласному управлінні Міндоходів не змогли ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію. Натомість в адміністрації Митного посту «Ягодин» повідомили, що не вправі будь-що коментувати з цього приводу. Вочевидь, митники намагаються замовчати правду і максимально уникають розголосу, адже віднедавна, Роман Микитюк, окрім того що очолює МП «Ягодин» став політиком, пройшовши в депутати Волинської обласної ради. Тож подібний скандал добряче може попсувати йому репутацію.