Сьогодні, 12 вересня, до міста Луцьк завітає Президент України Віктор Янукович. У зв'язку з цим у місті «навели порядок» - розвісили біл-борди з вітанням та забезпечили охорону, - інформує «Під прицілом».

Нагадаємо, у Луцьку Президент запланував відвідатиДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», а також Волинську обласну клінічну лікарню. 

Так, біля заводу «Мотор» відтепер красується біл-борд з текстом: «Завод "Мотор" вітає Президента України Віктора Януковича». У різних мікрорайонах міста теж висять рекламні щити з привітанням від волинян.

Окрім цього, неабияк посилили роботу правоохоронців, поставивши по міліціянту ледь не під кожним деревом. Найбільший ажіотаж спостергається біля обласної клінічної лікарні, де з  учора асфальт та тротуари вимивали мильним розчином, а з ялин знімали пожовтілі гілки. Разом з тим, вже з самісінького ранку тут дислокувалось усе обласне управління внутрішніх справ та міськвідділок. Частина правоохоронців продовжують нишпорити по закутках перевіряючи чи все безпечно до приїзду Януковича, решта ж просто чекають команди, кучкуючись на перекурах у дворі лікарні.