У Луцьку засудили чоловіка, який жорстоко побив свою коханку, - про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Чоловік перебуваючи на вулиці Дубнівській в районі АЗС «ANP» схопив жінку за руки та примусово посадив в автомобіль. Згодом відвіз її до будинку. Вийшовши з автівки, наніс потерпілій удар в області потилиці та заніс її в приміщення. Пізніше він жорстоко побив жінку, нанісши їй 2 удари кулаком в обличчя та кинувши головою об віконну раму.

Після цього зловмисник роздягнув жертву до спідньої білизни та зв’зав шкіряними ременями та еластичним бинтом. Аби потерпіла не кричала і не кликала на допомогу, чоловік заткнув їй рот ганчіркою.

Внаслідок отриманих страждань, потерпіла на якийсь час знепритомніла. Та цього йому було мало і він вийшовши з кімнати, закрив вхідні двері та зняв ручку з вікна, таким чином, позбавивши свою жертву будь-яких шансів самостійно звільнитись. В такому стані бідолашна жінка перебувала всю ніч.

Зловмисник у залі суду свою вину визнав повністю. Потерпіла вибачила його і  сказала, що будь-яких претензій, ні матеріального, ні морального характеру до обвинуваченого не має. Горе-коханці досі живуть разом і виховують спільну дитину.

Зрештою, суд присудив домашньому тирану 2 роки випробувального терміну.