Голова Волинської ОДА Борис Клімчук стверджує, що його не цікавить ситуація, яка склалася у ФК «Волинь». Про це він заявив у коментарі журналістам інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, напередодні ФК «Волинь» звернувся з листом до губернатора, у якому просив не втручатися у проведення чергової звітно-виборної конференції. Як йдеться у змісті документу, який розміщений на офіційному сайті Футбольного клубу «ФК «Волинь», володіє інформацією про те, що на певні районні осередки футбольної федерації і колективних членів здійснюється тиск з боку високопосадовців області та районів, що є неприйнятним та грубим потуранням  демократичних засад  діяльності громадських організацій».

Між тим, голова обласної держадміністрації взявся запевняти наших кореспондентів, що він від футболу далекий і його, мовляв, цікавлять зовсім інші проблеми.

«Де я, де футбол. Де я, де хокей. Бачте, я сивий чоловік. Ви що, помічали, що я граю в футбол? Ви бачили, що я бігаю за якусь команду? Ні. Що вони просять? На що? Щоб «Волинь» вигравала? Ну, Волинь поки програє, на жаль. Ну, 5 років вони владу не бачили і раптом побачили. Як ви думаєте, чому? Ну, не було там влади і влади там немає зараз. Владі є чим займатися крім федерацій, крім ТзОВ «ФК «Волинь». Я на цукровому заводі сьогодні був. Ну й що? Зараз їду податками займатися. В мене є, що робити. Мене ж люди не питають за ТзОВ «ФК «Волинь». В мене люди питають за зарплати, за пільги, за субсидії, за газ питають. За дороги питають люди. От за що в мене люди питають», - взявся запевняти Клімчук.

На запитання, яка доля офіційного звернення від футбольного клубу і як губернатор відреагує на звернення ФК «Волинь», Борис Клімчук відповів, що такі питання – не його рівень як голови облдержадміністрації.

«В мене таких листів знаєте скільки буває? Вагон і целая тєлєжка через день на рємєнь. Називається, напіши мнє пісьмо хоть двє строчкі всєво. Там запитуйте. Не в мене. Я не футбольний функціонер. І ніколи ним не був. Я – голова обласної державної адміністрації», - «відрубав» губернатор.

Фото з сайту www.pravda.lutsk.ua