Найбільш відвідуване туристами місто Хмельницької області відзвітувалося про 100-відсоткову готовність до нового сезону. Кам’янець-Подільський презентував не лише календар фестивальних заходів на цей рік, а й нові туристичні об’єкти.
До початку туристичного сезону 2008 року місцева влада зробила багато подарунків мешканцям і гостям свого міста. Було відкрито відреставровану Казематну башту 1667 року (традиційне місце виставок картин), що розташована на території Старого міста. Біля башти вже працює нова кав’ярня „Мрія козака” і піццерія „Нью-Йорк”.
За словами представників влади, найближчим часом свої двері гостинно відкриє новий готель „Тарас Бульба” на 18 номерів. Вартість номера на двох в ньому лише 200 гривень. А в його підвальних приміщеннях розташувалося кафе в етнічному українському стилі.
До того ж заплановано відкриття ще однієї кав’ярні у середньовічному інтер’єрі під назвою „У поліцмейстера”.
Що стосується розважальної програми, то в цьому році фестивальних днів у Кам’янці буде ще більше. Крім традиційних „Terra Heroica” (2-5 жовтня) і міжнародних змагань з повітряного спорту „Кубок Поділля” (15-25 травня) на гостей міста чекають другій фестиваль технічних видів спорту „Технопарк кам’яного періоду” (1-4 травня), перший фестиваль водяних видів спорту „Аквадром” (4-6 липня) і День міста „Кам’янець старовинний – серце Поділля” (22-25 травня).
І ще одна цікава інформація для туристів – вільних місць у готелях на травень місяць вже немає.