Як стало відомо інтернет-виданню «Під прицілом», у Луцьку на автозаводі «Богдан» вже декілька місяців поспіль затримують заробітну плату працівникам підприємства.

Як виявилось, працівники підприємства працюють практично задарма і вже декілька місяців не отримували зарплати. Обуренню робітників немає меж, і вже доходить до критичної точки. Зокрема, сьогодні вранці, кореспонденту інтернет-видання довелось почути розмову двох робітників автоскладального заводу.

«Я не розумію, нащо ми їдемо на роботу, всерівно вже два місяці зарплату я не бачив. Свєті треба чоботи купити, а за шо? Човпе мене, шо зарплати не приношу», - мовив один із них.

Кореспонденти інтернет-видання «Під прицілом» вирішили звернутися до керівництва підприємства, однак у прес-центрі ДП «Автоскладальний завод №1» журналістам повідомили, що жодних коментарів щодо цього вони не роздають.

Разом із тим, нам стало відомо, що попри те, що працівникам не виплачують зарплатню, їм заборонили брати з собою на роботу обіди і навіть чай. Більше того, попри відсутність грошей їх змушують харчуватись у заводській їдальні. Вочевидь, такими «совковими» методами завод почав гасити борги з заробітної плати.