Волинська обласна психіатрична лікарня №2 судиться з комунальним підприємством «Ківерціводоканал» через борг, який жодна із сторін не визнає, - про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

За словами головного лікаря медичного закладу Валентини Лисюк, лікарня співпрацює з комунальним підприємством вже 22 роки і до цього часу жодна перевірка жодних порушень не виявляла. Проте, цього року Фінансове контрольно-ревізійне управління у Волинській області з’ясувало, що психіатрична лікарня переплатила «Ківерціводоканал» 192 тисячі гривень, які підприємство повинно повернути. В зв’язку з цим керівництво лікарні змушено було подавати до суду.

«Цей суд тільки завдає нам проблем. Я не вважаю, що «Ківерціводоканал» винен нам якісь кошти, і вони теж так не вважають. Тепер ми повинні винаймати адвоката за свої гроші, ходити на суди», - бідкається Валентина Лисюк.

Журналісти «Під прицілом» подали запит начальнику Держфінінспекції у Волинській області Анатолію Омельчуку з метою з’ясувати, що виявила перевірка, і звідки взявся цей борг. Ми чекаємо на офіційну відповідь.