В Україні поширюються "Євромайдани" - акції протесту проти рішення Кабміну щодо призупинення євроінтеграції, - пише ТСН.

Українці почали висловлювати своє ставлення щодо призупинення до підготовки до підписання угоди про асоціацію із ЄС. Нагадаємо, у Києві вночі на вулиці вийшло приблизно півтисячі людей.

Декілька десятків українців вийшли на мітинги на головні площі Ужгорода, Донецька, Івано-Франківська, Луцька та Львова.Небайдужі жителі українських міст несуть із собою теплий одяг, каремати, термоси із чаєм, прапори України і ЄС.

Наприклад, у Луцьку під час мітингу навіть співали повстанських пісень. Після опівночі люди фактично розійшлися із Театрального майдану, але пообіцяли повернутися уже завтра, але із наметами. Люди охоче діляться світлинами із майданів у соціальних мережах, закликають усіх виходити на вулицю і згадують часи Помаранчевої революції. В Інтернеті навіть зʼявиться особливий хештег #Євромайдан.

У Львові вийшли декілька сотень молодиків. Частина з них навіть обіцяла стояти до ранку. В Івано-Франківську навіть з'явилися намети. Надійшли повідомлення про протести в Луцьку - там зібралося небагато - близько двадцяти осіб. У Харкові та Донецьку також зібралися активісти. Там їх не багато, але вони присутні.

Зауважимо, у Києві Окружний адміністративний суд за позовом КМДА обмежив можливості Євромайдану. Українська Феміда заборонила учасникам встановлювати малі архітектурні форми: намети, кіоски навіси та інше.