В обласному центрі маршрутка переїхала через жінку, яка впала, бо водій рушив, коли пасажирка ще виходила з маршрутки, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Водій маршрутного таксі №17 близько 16:00 на зупинці «вулиця Декабристів», що знаходиться по проспекту Відродження при висадці пасажирів був неуважним і розпочав рух транспорту раніше, ніж закрив двері. В результаті цього постраждала жінка. Одна з пасажирок ще не встигла вийти та, не втримавши рівноваги впала на проїжджу частину. Жінка вдарилась коліном та головою об цементний бордюр, а автобус тим часом рушив і переїхав їй ногу. Внаслідок цього у жінки стався крововилив у колінний суглоб, що кваліфікується як травми середньої важкості.

Потерпіла подала до суду цивільний позов до водія та ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД про відшкодування завданої матеріальної та моральну шкоду.

Обвинувачений у судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому.

Таким чином, Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив визнати водія маршрутного таксі винним у вчиненні злочину за порушення правил безпеки дорожнього руху та призначити покарання у виді обмеження волі строком на два роки та з позбавленням права на керування транспортними засобами на цей термін. Однак, суд вирішив призначити обвинуваченому іспитовий строк на термін 2 роки, якщо він не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов’язки. Цивільний позов до ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД суд вирішив задовольнити частково в користь потерпілої , а саме - стягнути 2570, 37 гривень витрат матеріальної шкоди та 7 тисяч гривень моральної шкоди.