До Міжнародного дня інваліда ще 62 людини з обмеженими можливостями отримали продуктові набори від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».
Як розповів заступник обласної філії фонду інвалідів Волинської області Євген Петрук, це маленьке свято для таких людей - дуже доречне. Бо вони як ніхто зараз потребують уваги і душевного тепла. Свого часу організація звернулася до фонду по допомогу, і людям там не відмовили.
«Було виділено 62 подарки, які маємо вручити зараз інвалідам. Подарки містять продукти харчування – це масло, олія, крупа, цукерки. Все, що необхідно», -каже Євген Петрук.
Від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» до людей звернулася заступник голови правління фонду Ірина Констанкевич привітала усіх присутніх. З її слів, маленькі, але потрібні таким людян пакуночки - далеко не єдина допомога неповносправним. Такими людьми фонд Ігоря Палиці опікується кілька років у рамках програми «З добром у серці». Лише від початку цього року на неї було виділено 2 мільйони ривень. Тобто, всі ці гроші надійшли на допомогу тим лучанам, які за станом здоров'я потребують допомоги.
«Від імені Ігоря Петровича Палиці, який є засновником нашого фонду, хочу передати вітання, побажати щоб ці невеликі подарунки були вам на здоров’я, на радість. Побажати, щоб кожен день у вас починався з надії і в здоров’ї. І хочеться щоб ви знали, що є люди, які про вас думають, і намагаються хоч якось полегшити ваше життя», - розповіла Ірина Констанкевич.
Люди дуже вдячні за таку підтримку і розуміння.
«Я дуже вдячний фонду Ігоря Палиці за ці подарунки. Скромні, але своєчасні. Щире дякую йому передайте», - від усієї організації подякував за допомогу сказав Євген Цвірук.