Адміністрація міста Люблін у Польщі наклала на україно-польський консорціум Ursus - Bogdan Motors штрафні санкції у розмірі 1,2 млн злотих за численні несправності виявлені в процесі експлуатації першої партії поставлених тролейбусів, пише Ліга.Бизнес з посиланням на Люблінський кур'єр

За словами прес-секретаря управління міського транспорту Любліна Жустін Годзь, виробник вже виправив виявлені неполадки. Зокрема, в автобусах не працювала система оповіщення пасажирів, були відсутні запасні колеса, не завжди відкривалися двері.

Зараз у місті курсує чотири з п'яти тролейбусів. П'ятий тролейбус був прийнятий пізніше за інші, він вийде на дороги дещо пізніше. Штраф за неполадки, знайдені у цьому тролейбусі, склав 55 тис злотих, або 146 тис грн. 

За контрактом, підписаним у квітні 2013 року, до 2016 року консорціум повинен поставити 38 низькопідлогових 12 -ти метрових тролейбусів під маркою Ursus T701.

Нагадаємо, корпорація Богдан і Ursus підписали контракт на поставку 38 тролейбусів вартістю $21,7 млн в кінці квітня поточного року. Згідно з умовами контракту, українсько-польської консорціум поставить наступні 12 тролейбусів до середини червня 2014 року, а інші 15 одиниць - до квітня 2015 року.