На Горохівщині шахрай хотів продати бульдозера ДЗ-27 за 148 300 гривень. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Підприємець надав голові тендерного комітету Горохівської міської ради комерційну пропозицію, у якій повідомив що має бажання продати бульдозер 1989 року випуску, в робочому стані за ціною 148300 гривень, цінову пропозицію засвідчив особистим підписом та печаткою.

Пізніше підприємець уклав договір з Горохівською міською радою про закупівлю бульдозера разом з навісним обладнанням. Щоб отримати гроші, чоловік надав накладну.

За бульдозер Горохівська міська рада заплатила 148 300 гривень. А коли справа дійшла до переоформлення прав власності, то виявилось, що підприємець насправді не є власником техніки. Частину грошей чоловік вже встиг витратити на особисті потреби.

Шахрая звинуватили у підробці документів, проти нього порушили кримінальну справу. Напередодні Нового року Горохівський районний суд зробив йому «подарунок» у вигляді штрафу 1 700 гривень. Йому вдалось уникнути більшого покарання тільки через повне визнання власної вини у суді.