Юні українські дипломати з родини Мовчанів, а саме: Марійка, Борис та Павло, отримали поважне послання від «залізної леді» Латинської Америки – Ділми Руссефф. Знаменита трійка з волинського містечка – Ковель, уже тривалий час налагоджує «дипломатичні зносини» з лідерами держав, світовими знаменитостями: знайомляться, розповідають про свої дитячі мрії, закликають об’єднувати зусилля та організовувати круглі столи за участю дітей і відомих людей, запрошують у гості до свого містечка та вітають з різними святами тощо. Така творча ініціатива «юних дипломатів», на диво, часто отримує схвальні відгуки та незвичайні знаки уваги від світових лідерів та інших поважних знаменитостей. Як виявляється, останні теж мріють, а самі мрії не мають, ані кордонів, ані віку. Про це пише сайт  ProUkr.

Легендарному Президенту Бразилії настільки сподобалась специфічна дипломатична діяльність юних волинян та їх мрії, що Її Поважність, пані Президент, поділилась і своєю мрією. «Бразилія майбутнього буде розміром нашої мрії сьогодні» – йдеться в посланні Президента Бразилії Ділми Руссефф до Марійки, Павла та Бориса. Більше того, лідер великої Латиноамериканської держави закликала разом будувати майбутнє і багато мріяти.
Авжеж! Об’єднання зусиль дітей та дорослих на шляху до розбудови могутньої та процвітаючої держави, сильного громадянського світового співтовариства є запорукою успіху будь-якого народу та людства в цілому. Діти – це майбутнє, тому без забезпечення щасливого дитинства неможливо забезпечити щасливе майбутнє. Марійка, Борис і Павло невтомно своєю клопіткою, специфічною «дипломатичною діяльністю» нагадують своїм впливовим адресатам про необхідність дбати про щасливе дитинство кожного, незалежно від його походження, раси чи майнової приналежності.
Наостанок, Президент Федеративної республіки, Ділма Руссефф, з міста-столиці – Бразилія, побажала Марійці, Борису та Павлу щастя у 2014 році, яке вони і здобудуть, піклуючись про забезпечення щасливого дитинства дітей по всьому світі.

 Дитинство, як і мрії, є двома сестрами, які подорожують по нашій чудовій планеті, що зветься Земля і ніколи не оминають своїм поважним і загадковим візитом жодної людини, де б вона не знаходилась, чим би не займалась, чи якою б не вона була.