Одразу після прес-конференції лідерів волинського ВО «Майдан» приміщенні обласної адміністрації проводять переговори лідери волинського Майдану із начальником УМВС області Олесандром Терещуком та прокурором  Волині Андрієм Паракою, - повідомяє кореспондент інтернет-видання «Під прицілом». 

Переговори за зачиненими тривали менш як пів години. 

перед цим під час прес-конференції активісти повідомили про те, що вони сьогодні від 9-ї години ранку ведуть переговори. 

«Якщо міліція розраховує на нормальну роботу, то вона не має вибору взагалі. Хай переходить на сторону народу, або вони - не міліція взагалі», - додав ще один активіст Ігор Алєксєєв. 

Між тим представники ВО «Майдан» не озвучили з ким саме вони ведуть перемовини. Як пояснили, вони не хочуть розголошувати цю інформацію, із міркувань безпеки своїх співрозмовників. 

Після перемовин правоохоронці швидко вийшли з адміністрації, сіли в авто і поїхали. Про що вони домовлялись у зачиненому кабінеті, невідомо.

Тим часом учасник переговорів з іншого боку, Олександр Пирожик теж не захотів розкривати подробиці секретних переговорів. На запитання про це він відповів, що усе буде озвучено під час сесії.