У ніч з 23 на 24 лютого невідомі молодики у масках з битами напали на будинок у районі вулиці Львівської. За непідтвердженими даними – це домівка одного з бійців «беркуту». Пише інтернет-видання «Під прицілом».

За словами сусідів на будинок нападали двічі за ніч. Спочатку хулігани приїхали з кийками, почали закидати будинок камінням та бити вікна.

Потім, кажуть сусіди, активісти автомайдану приїхали до будинку та намагались затримати нападників. Чи їм це вдалось невідомо. Автомайданівці чергував біля будинку, а близько опівночі поїхали.

Після того, коли будинок лишився без захисту, нападники повернулись, однак тепер вже із «коктейлями Молотова» аби завершити розпочате. Хлопці почали жбурляти пляшки у вікна, але на щастя не потрапили. Однак поцілили у вікна гаражу.

Один «коктейль Молотова» потрапив у середину і спричинив пожежу. Сусіди викликали пожежну бригаду, яка приїхала і швидко локалізувала причину займання.

За словами сусідів є імовірність того, що у двір будинку кидали і світло-шумові гранати, мовляв були дуже яскраві спалахи та потужні хлопки. Самих господарів домівки наші кореспонденти не застали.

Перед будинком виламані ворота та обвуглені палиці.

Свідки запевняють, що усі нападники це дуже молоді хлопці.

Як повідомила прес-секретар МВ УМВС України у Волинській області Оксана Блищик вчора дійсно був зафіксований факт нападу.

«Вчора до чергової частини зателефонував чоловік 1963 р.н. і повідомив, що його будинок намагаються спалити невідомі йому особи. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, провела огляд та допитала свідків. Нікого з нападників затримати не вдалось. Чи дійсно у цьому будинку проживає спецпризначенець «Беркуту» невідомо. Наразі ведеться слідство»,- повідомила Оксана Блищик телефоном.