Екс-голова Волинської обласної державної адміністрації у свій час вибирав для себе авто у «подарунок». Пропонував такий собі дороговартісний дар йому головний лісівник області Богдан Колісник, аби тодішній губернатор лишив його на посаді. Про це заявив підприємець, який запевняє, що знає про факти корупції з боку колишнього очільника області - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Про хабарництво екс-губернатора Волині Володимира Бондаря розповів підприємець Анатолій сьогодні, 24-го лютого, у той час, коли начальника обласного УЛМГ Богдана Колісниказмушували писати заяву на звільнення.

Підприємець Анатолій розповідає, що після того, як Президентом України став Віктор Ющенко, у 2005-му році до тодішнього голови облдержадміністрації Володимира Бондаря ходили незадоволені лучани, аби Богдана Колісника зняли з обійманої посади. Підприємець на відео розповідає, що цього не вдалося досягнути, адже начальник управління зміг «зацікавити» тодішнього губернатора. Власне, запропонував йому вибрати автівку у подарунок. Як відомо, Колісник до цього часу лишався керівником лісового управління.

Довідка. Володимир Бондар у 2002 році був обраний народним депутатом України по мажоритарному округу №22 у місті Луцьк. У лютому 2005 року був призначений головою Волинської обласної державної адміністрації, та перебував на цій посаді до 2007-ого року.