Анатолія Вітіва разом з партійним соратником Ігорем Швайкою бачили у готелі під час того, коли туди зносили поранених людей. Його добре видно на відео на сервісі YouTube, яке завантажене користувачем «Перша незалежна жіноча сотня» 21 лютого.

На відео відзнятий нардеп-свободівець Ігор Швайка, який ходить по коридору, комусь телефонує по мобільному. Тут же помітний і його однопартієць з Волині Анатолій Вітів. Нардепи стоять, радяться, роззираються, тим часом у фойє готелю зносять поранених людей. 

Знизу розміщений опис до відео: 

«У той час, коли вбивали людей і почався штурм, народні депутати від Свободи сховалися в готелі «Україна», а саме Швайка, Кириленко, Кошулинський, Фаріон. Всі вони, коли заносили поранених в готель пів години не хотіли виходити з номерів, тільки після того, як Перша незалежна жіноча сотня з криками вивела їх до народу. Депутати пили каву і дивилися на те, як жіноча сотня допомагає носити поранених і просить допомогти знайти медикаменти і лікарів. Ірина Фаріон, засукавши рукава мила підлогу від крові. Гламурні депутати-мужики, ті що здали КМДА в начищених туфельках продовжували пити каву після чого знову сховалися в номери».